Barion Pixel

NYÍLT NAP

NYÍLT NAP


10:00-11:00 AERIAL jóga Ágival
A nyílt napon egész testet átmozgató, dinamikus aerial jóga órámra várlak, ahol energetizáló és emésztéskönnyítő gyakorlatokon lesz a fókusz. Ha kellene egy kis lendület az ünnepek után, gyere az órámra! Várlak sok szeretettel!"


10:00-10:30 Energetizáló Flow L. Mesivel

A jóga Bohókás műfaja ahol pár perc alatt elfelejted, hogy melyik a jobb és bal kezed/lábad és nincs időd azon gondolkozni, így garantáltan kikapcsolod az elmédet :)


10:30 11:00   Napüdvözlet variációk L. Mesivel
Köszöntsük együtt a napot, és vegyük át együtt, hogy milyen fajtái is vannak ennek a gyakorlatsornak.


10:00-11:00 Jóga (nem csak) Nyugdíjasoknak :) S. Judittal 

Az igazság örök! " Nem csak a 20 éveseké a világ..."
Ha elmúltál 60,70,80...vagy csak át szeretnéd olajozni a tested, de minden korosztàlyra nyitott vagy, akkor itt a helyed!11:15-12:15 Bodyart alapok K. Emesével

Már egy ideje gondolkodsz rajta, hogy kipróbálj egy Bodyart órát, de sosem merted? Most itt a lehetőség, hogy belekóstolj. Garantáltan újjászületve távozol a Stúdióból! :)


11:15-12:15 Játékos, léleksimogatós jóga S. Judittal

Minden porcikàdat àtmozgazó, jàtékos , léleksimogatàst próbàltad màr? Ez az óra pontosan ilyen. Hatha jóga alapokon nyugvó kellemes, kis kihívàdokkal.tűzdelt gyakorlàs.


11:15-12:15  JógaMóka Gyöngyivel - Kicsiknek és Nagyoknak

Az órán egyéni ászanázás mellett lehetőség lesz páros, csoportos gyakorlatok kipróbálására, emellett
„alapászanák” helyes kivitelezésére is hangsúlyt fektetünk és a „móka” rész sem maradhat el a
gyerekjóga órán. De az utóbbi legyen meglepetés ! :) 12:45-13:45  Tabu helyett Öröm-Kriston Intim Torna SzAnnával

A Kriston Intim Torna® egy testet, lelket megmozgató, alhas védő Módszer, melyet Kriston Andrea dolgozott ki. Célja, hogy biztosítsa a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozások megelőzését, megszüntetését vagy csökkentését.
Ha szeretnél többet hallani a Módszerről, régóta kacérkodsz a tanfolyammal vagy csak kérdeznél, gyere el január 16-án és találkozz velem! A résztvevők között 5.000 Ft-os kupont sorsolok ki.*

Bővebben:
https://www.facebook.com/Szanna.hu

12:45-13:45 Bőség állítás Karner Beatrix Boldogság Mentorral

Hiányból bőségbe, mert életed minden területén megélheted a határtalan bőséget!
Te belépnél a bőség kapuján? Ha igen, akkor mit találnál mögötte? Addig is, amíg találkozunk, teremtsd a bőségben megélt életed!


Bővebb infok: https://fb.me/e/1SoMAxncm

14:00-14:30  Zenés foglalkozás GYEREKEKNEK
14:30 -15:00 Zenés foglalkozás GYEREKEKNEK
A tapasztalatok egyértelműen azt mutatják, hogy bár az egyéni, célzott zeneoktatás is működhet egy bizonyos kor felett, azonban jellemzően a gyerekeknek a csoportos zenei foglalkozás a leghatékonyabb.

Bővebb infok: https://fb.me/e/1DBgTxnDl


15:15-16:15 Női jóga és önismeret az Istennők tükrében

Az Istennők energiáit az ászanákon, légzőgyakorlatokon, keresztül tapasztaljuk, és fogadjuk be.  Attól függően, hogy éppen életünk mely szakaszában járunk, annak megfelelően is hozzá tudnak hozzájárulni életünkhöz. 

 


15:15-16:00 Shiatsu masszázs bemutató Ákos Bogival

A shiatsu egy olyan masszázs forma, ami a hagyományos kínai orvosláson alapszik (de japán eredetű) ezért inkább kezelés mint masszázs. 
Kezelés, mert kézzel történik. Nyomásokkal, nyújtásokkal, ringatásokkal kezelem a testedet behálózó energiarendszert, a meridián rendszert. Pont ezért nagyon sok rétű a hatása, nem korlátozódik le a testre, hanem hat az energiádra is, lelkedre is. 
Célja az, hogy a testben beinduljon a saját öngyógyítás, az energiák szabadon áramoljanak, az életerő átjárja minden porcikádat. Gyere próbáld ki a nyílt napon! 

16:15-17:30 TAO CSIKUNG Kapy Judittal

A Csi kung egy mozgásgyakorlat, számos olyan előnye van, mint más mozgásformáknak. Javítja a vérkeringést, erősíti az izmokat, és növeli a szív- és érrendszeri egészséget. Mivel a Csi kung-gyakorlatoknak nagyon sokféle típusa létezik, mindenki megtalálhatja a fizikai erőnlétének megfelelő gyakorlatokat.


16:30-17:30 Tartásjavító jóga Andival

A sok ülés miatt kevesebbet mozgunk. Ha rosszul ülünk akkor pedig plusz terheket rakunk az izmainkra, amik egy idő után a túlterhelés miatt elfáradnak, begörcsölnek.

A bemutató óra gyakorlatai irányt mutatnak abban, hogy fel tudd fedezni ha változtatnod kellene az üléseden és tippeket arra, hogy azt hogyan tedd.


17:45-19:00 Tradícionális Hatha + jóga Nidra Kapy Judittal

Tradícionális Hatha jóga kezdőknek is! 

17:45-19:00 Vinyasa Flow Jocóval

A Vinyasa Krama a jóga irányzatok között a legdinamikusabb gyakorlás, azonban jóval túllép a fizikai szinten és a gyakorló megtapasztalhatja a jógászanák mélyebb, lelki és spiritualitás aspektusait. Remek lehetőség, hogy megismerkedj ezzel a tradícionális jógairányzattal, mert a nyílt napon egy 60 perces alap szintű Vinyasa Flow órával várlak.


18:00-19:00 AERIAL jóga Ágival

A nyílt napon egész testet átmozgató, dinamikus aerial jóga órámra várlak, ahol energetizáló és emésztéskönnyítő gyakorlatokon lesz a fókusz. Ha kellene egy kis lendület az ünnepek után, gyere az órámra! Várlak sok szeretettel!