Barion Pixel

Simon Judit

Simon Judit

Simon Judit

Átmozgatás időseknek és fiataloknak / Anya-Apa jóga / Integrált jóga /
Hatha jóga ayurvédikus szemlélettel

Hétfő (délelőtt), szerda és csütörtök (este)

Mit jelent nekem a jóga?

Lehetőséget, mellyel pontosan olyan módon kapcsolódok, ahogyan a testem, lelkem kívànja.
Ő az évek alatt màr a legjobb Baràtom, ha testem szomjas vagy ha a lelkem éhezik, bàrmikor szívesen làt végtelen vilàgàban.

Mit jelenthet Neked?

Egy új oldaladat ismerheted meg. Megtanulhatod érteni és kezelni a tested jelzéseit, megismerheted, hogy a stresszes helyzeteket, hogyan simítsd ki.
A legfontosabb pedig, hogy ha lélegezni tudsz jógàzni is, s nem kell gumiembernek lenned. A jóga megtörténik, ha egyszerűen is gyakorolsz, ő kézenfogva vezet az utadon.

Több mint 10 éve találkoztam a jógával és azóta hol halkabban, hol hangosabban kíséri az utamat vagy én kísértem a jóga útját.

Eredeti végzettségem konduktor, így már a főiskolán folyamatosan az önálló mozgás, rehabilitációs folyamatok kialakítása, felépítése a volt a feladatom kisdedektől, egészen időskorig.

4 éve indultam el az jóga oktatóvá válás folyamatában a hatha jógában. 2018-ban ismerkedtem meg az ayurvédikus terápiás jóga irányzattal, így még komplexebben tudom összeállítani minden korosztály számára a foglalkozásokat. Csoportos és egyéni, személyre szabott foglalkozások egyaránt közel állnak hozzám, de egyik legkedvesebb területem a senior mozgásterápia.

Anya/Apa jóga
Éveken át fejlesztő pedagógiával  foglalkoztam gyerekekkel így közelről ismerem a szülők igényeit is.
45 perc,ahol kicsit a szülő is meg tud pihenni, mialatt a gyermek is jól érzi magát. Átmozgatjuk a testünket, csendesítjük a rohanó világ zaját és végre neked is jut egy szusszanásnyi idő, hogy magaddal foglalkozz. Ha ülő munkát végzel, kifejezetten fogja tested szeretni a gyakorlatokat.Ha állandóan rohannod kell és olykor nehéz megtalálnod az egyensúlyt és néha csak kikapcsolnál, mert az idegeid már pattanásig feszülnek, csak a nyugalomra vágysz akkor is itt a helyetek.
Várunk minden szerdán egy kis feltöltődésre!