Barion Pixel

Recskó Dorina

Recskó Dorina

Recskó Dorina

péntek

Gerinc tréning, Váll és csípőnyitó Vinyasa

2014-ben kezdtem el jógázni, azóta a mindennapi életem részét képezi. Életem első hatha jóga óráján az óra végi relaxáció közben egy olyan bizsergető érzés fogott el, amit korábban soha nem tapasztaltam. Ez volt az első tapasztalásom, aminek köszönhetően azonnal beleszerettem ebbe a mozgásformába. Emellett a jóga testi-lelki jótékony hatásait sem lehet figyelmen kívül hagyni. Számomra a jóga kihívást, fejlődést, lehetőséget, erőt, energiát ad és egyben megnyugvást, elengedést jelent.
Folyamatosan törekszem a fejlődésre, nem csak testi szinten, de ismereteim bővítése terén is. Az elmúlt évek alatt elvégzett jóga- és oktatói tanfolyamok mind hozzájárultak a fejlődésemhez, és a testtudatosságom növeléséhez.
A két kedvenc irányzatom a jógaterápia és a dinamikus jóga. Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a testtartásjavító gyakorlatokra, tekintettel a modern életmód ártalmaira. Célom, hogy a gyakorlóknak is segítsek a testtudatosságuk fejlesztésében, hogy a saját gyakorlásukban is tudják ezt kamatoztatni.
Gyere, gyakorolj velem te is!