Barion Pixel

+60 PERC MOZGÁS-OM A BOLDOGSÁG-OM Judittal (60 év felettieknek)

+60 PERC MOZGÁS-OM A BOLDOGSÁG-OM Judittal (60 év felettieknek)

Az igazság örök! " Nem csak a 20 éveseké a világ..."

Ha elmúltál 60,70,80...vagy csak át szeretnéd olajozni a tested, de minden korosztàlyra nyitott vagy, akkor itt a helyed!

Ha úgy érzed, hogy Anyukád, Apukád, Nyagyid, Nyagypapád vagy a Szomszéd Néni szemében ott csillog a huncutság csak teste kicsit berozsdásodott, akkor irányítsd hozzánk!

Gyakorlóként, itt rálelhetsz egy motiváló kis közösségre. A csoport pedig lelkesedéssel tölthet fel, így ismét fürgébb lehetsz az élet minden területén!

Játékos mozgásos gyakorlatokkal együtt frissítjük a testet, simogatjuk a lelket és szellemet!

Az óráimon fő szerepe van a könnyed játékos gyakorlatoknak. Nem feltétlen klasszikus jóga óra, mivel tai chi, csikung, meridián torna gyakorlatok is előfordulnak. Ezért is nem nevezem jógának.. Nagy hangsúlyt fektetek a biztonságos alapmozgások beolajozására és csak ezek után építünk fel egy-egy ászanát, testtartást. Az egyensúly rendszer fejlesztése minden korosztály számára lényeges így elengedhetetlen tartozékai a foglalkozásoknak. Színes eszközhasználat jellemző és ne lepődj meg, ha ezekkel sem a megszokott módon találkozol. Mindig izgalmas , újszerű , de mégis egyszerűbb gyakorlatokra számíthatsz.