Barion Pixel

FLOW , HATHA JÓGA Mesivel

FLOW , HATHA JÓGA Mesivel

FLOW óráimon egy dinamikusabb gyakorlásra lehet számítani,ahol a lélegzetvétellel egyszerre mozgunk,és az ászanákat trükkös átkötésekkel közelítjük meg, míg a Kezdő Hatha Jóga órámon a tradicionális Hatha jógára fókuszálunk ahova kezdőket is nagy szeretettel várok. Itt megtanulhatod, hogy hogyan tudsz úgy nyújtani, hogy az ne okozzon az izmokban kárt, illetve megtapasztalhatod a befele figyelés pozitív hatását..

Gyerekkorom óta vonzódom a keleti kultúrához és csodálatos atmoszférájához, a jógával mégis csak picit több, mint 8 éve találkoztam először, amikor a testvérem tanácsára kipróbáltam. Az elején fájt minden mozdulat, annyira merev voltam, mivel futóként nem volt a kedvencem a nyújtás. Ezt követően mégis rendszeresen eljártam Hatha jóga órára, és nagyon gyorsan elkezdtem fejlődni. Érezni kezdtem a jóga áttörő hatását testileg, lelkileg, szellemileg, és az évek alatt átsegített a nehéz időszakokon. 

2019-ben elvégeztem Hatha jóga tanfolyamot (RYT 200 Yoga Alliance) és évről évre igyekszem magam továbbképezni, így már a Hatha mellett FLOW jóga és Mobility oktatóként is dolgozom és hamarosan Gerincjógázni is fogsz tudni velem.