Barion Pixel

FLOW , HATHA JÓGA Mesivel

FLOW , HATHA JÓGA Mesivel

FLOW óráimon egy dinamikusabb gyakorlásra lehet számítani, míg a Hatha Jóga nevű órámon inkább a sportsérülések elkerülésére fókuszálunk  és megtanulod hogy hogyan tudsz úgy nyújtani, hogy az ne okozzon az izmokban kárt. 

Gyerekkorom óta vonzódom a keleti kultúrához és csodálatos atmoszférájához, a jógával mégis csak picit több, min t 8 éve találkoztam először, amikor a testvérem tanácsára kipróbáltam. Nem mondom, hogy azonnal beleszerettem, mert fájt minden mozdulat, annyira merev voltam, mivel futóként nem volt a kedvencem a nyújtás. Ezt követően mégis rendszeresen eljártam hatha jóga órára, és nagyon gyorsan elkezdtem fejlődni. Érezni kezdtem a jóga áttörő hatását testileg, lelkileg, szellemileg.  
Azóta elvégeztem Hatha jóga tanfolyamot és évről évre igyekszem magam továbbképezni, így már a Hatha mellett FLOW jóga és Mobility oktatóként is dolgozom. FLOW óráimon egy dinamikusabb gyakorlásra lehet számítani, míg a Jóga Futóknak/Sportolóknak nevű órámon inkább a sportsérülések elkerülésére fókuszálunk  és megtanulod hogy hogyan tudsz úgy nyújtani, hogy az ne okozzon az izmokban kárt.