Barion Pixel

AERIAL - KEZDŐ - JÓGA ÁGIVAL

AERIAL - KEZDŐ - JÓGA ÁGIVAL

Óráinkon egy felfüggesztett selyemhinta (hammock) segítségével végezzük a gyakorlatokat. A jógában ismert ászanákat használjuk, erősítő és nyújtó gyakorlatokat végzünk, illetve egy-egy igazán új pózzal is megismerkedhetsz, amiket csak a selyemhinta segítségével lehet megvalósítani.

Az óra jellege attól függ, milyen gyakorlatok vannak benne túlnyomó többségben, így lehet nyújtás vagy törzserősítő óra is. Máskülönben, fordított testhelyzetek, átfordulások, felcsavarások, valamint egyébb játékos mozdulatok is szerepelnek az órán. 

Tapasztalt oktatóink segítségével megmutatjuk, hogyan tudod biztonsággal használni a selyemhintát. Pontos instrukciók mellett mindenki képes lesz kitágítani saját határait, és élvezni a lebegés szabadságát. 

Mindenkinek ajánlott, különösen azoknak akik szeretik a különleges mozgásformákat, akiknek fontos a nyújtás és a tartóizmok megerősítése.

A felfüggesztés kínálta előnyök növelik a hatékonyságot az erőnlét, és a hajlékonyság fejlesztésben, valamint szórakoztató, színes és kihívásokkal teli gyakorlást biztosítanak. 

Óra időtartama: 75 perc

Óra felépítése:

  • 15 perc meditáció és bemelegítés,
  • 50 perc aktív légi jóga,
  • 10 perc relaxáció 

Íme, amit tudnod kell, mielőtt belépsz az első órára:

A foglalkozásra legalább 10 perccel órakezdés előtt érkezz meg, hogy legyen idő az átöltözésre, és a selyemhinta beállítására. 

Ajánlott öltözet: 

  • Kényelmes, cipzár nélküli ruha (testhezálló ruházat, hosszú cicanadrág és minimum rövid ujjú póló),
  • mezitláb vagy csúszásmentes zokni, yogacípő,
  • ékszer viselése TILOS (selyem anyag könnyen kiszakadhat pl. köves gyűrű, fülbevaló).

Javasoljuk, hogy a kezdés előtt 1 órával már ne egyél.