Barion Pixel

Szlameniczky anna

Szlameniczky anna

Szlameniczky anna

Kriston Intim Torna

Kriston Intim Torna® NŐKNEK

A Kriston Intim Torna® egy testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning, melyet Kriston Andrea dolgozott ki. A magyar módszer egyedülálló a világon, a Kriston Intim Torna® teljes biztonsággal, helyesen, könnyen, magabiztosan elsajátítható, nők, férfiak és gyerekek számára is. Célja, hogy biztosítsa a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozások megelőzését, megszüntetését vagy csökkentését. A gyakorlatok egyszerűek és szórakoztatóak.

Miben segít a Kriston-módszer®?

A torna komoly változásokat hoz az életedbe. Örömmel tapasztalod majd, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és egyre magabiztosabb leszel. A Kriston Intim Torna® mozgás anyaga segít leoldani azon érzelmeket az altesti szervekről, amiket úgy cipelsz, mintha koloncok lennének rád kötve.

Jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán, helyreállítja a vizelet, székletmegtartási gondokat, fokozza a termékenységet, javítja a nemi hormonok termelődését, megemeli a hólyagot, a méhet és a végbelet. A torna hatására az aranyér visszahúzódik és fiatalossá tornázható az altest.

A Kriston Intim Torna® feszültségoldó folyamatai segítenek feltárni azon gátakat, amik akár tünetfenntartó forgatókönyvként működnek. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora. Így szűnhet meg gyorsan aktusnál a fájdalmas behatolás, vaginizmus, endometriózis, PCOS, gyulladási hajlam, mióma, ciszta, orgazmushiány, női hormon alulműködés, libidóhiány, menstruációs görcs, inkontinencia. A Kriston Intim Torna® tréning jóízű változásokhoz segít nőiességed megélése kapcsán. Az átalakulás új érzésekkel, és új hormonállapottal jár.Szeretettel várlak!

Szlameniczky Anna
Kriston-tréner

WWW.SZANNA.HU