Barion Pixel

Virág Judit Kata – Fleur de Feu

Virág Judit Kata – Fleur de Feu

Virág Judit Kata – Fleur de Feu

Kedd, Csütörtök, Vasárnap

BODYART, Nyújts lazíts lélegezz, Egyéni BODYART

Egy évtizednyi kísérletezés után is lenyűgöz az emberi test és a mozgás, a mozdulatban a test és az elme egymásra hatása. Tapasztalatból tudom, mekkora a különbség a mozgásszegény életmód és a rendszeres, egészséges mértékű terheléssel és ingerekkel átszőtt mindennapok között. Ha nem mozgunk eleget, kapcsolatunk saját testünkkel zavaros és felszínes lesz, ennek mentális kihatásaként pedig zaklatottakká és túlérzékenyekké válhatunk. A rendszeres és tudatos mozgás beépítésével azonban kialakítható egy egészséges mentális egyensúly és reziliencia, újra jól érezhetjük magunkat a bőrünkben, érzékenyebben a természetes igényeinkre, használva és finoman irányítva testünket. Mindennek egy jelentős része akár egyszerű kémiai folyamatokkal is leírható, mégis az életminőségre átalakító hatással bír.
 
Sokféle mozgásformát, funkcionális edzést, táncot, harcművészetet kipróbáltam már, a változatosságban és a kísérletezésben hiszek, és abban, hogy mindenkinek önmaga számára kell kitapasztalnia, mely életszakaszban mire van igazán szüksége.
A BODYART®-ot tíz éve gyakorlom és négy éve tanítom, emellett személyi edző és korrektív tréner vagyok, angol nyelven is szívesen tartok órát.
 
Folyamatosan új területek felé keresgélek, minden mozgásforma átvisz egy következőre.
Az órákon együtt haladunk előre egy olyan úton, amin én talán már messzebb jutottam, ezért tudlak segíteni, de végül mindenkinek saját élménye és saját útja van.
Akár már ma is elindulhatsz a tiéden.
 
Szakirányú végzettségek:
BODYART Basic Instructor
BODYART Dynamic Instructor
BODYART Stretch Instructor
Csoportos Fitness Instruktor
Személyi edző
Corrective Excercise Specialist ( Korrektív tréner)
 
BODYART a Lightmotivban:
 
kedd: 7:00-8:00
csütörtök: 7:00-8:00 és 18:00-19:00
 
Nyújts, Lazíts, Lélegezz: vasárnap 17:00-18:00