Barion Pixel

Hajnal Kriszta

Hajnal Kriszta

Hajnal Kriszta

Szombat, Vasárnap

Aerial jóga

Több, mint 10 éve kezdtem el jógázni, a tradicionális hathától, a vinyasan keresztül a csípőnyitó jógáig sok stílust kipróbáltam. A mozgás mindig is az életem fontos része volt, de amikor rátaláltam az aerial sportokra akkor éreztem úgy, hogy ez az én igazi szenvedélyem. 

2018 óta foglalkozom aktívan az aerial hoop-al (karika), majd jött a silk és végül rátaláltam az aerial jógára, és elvégeztem az aerial jóga oktatói képzést. Számomra nagy öröm, hogy a jóga iránti szeretetemet összefűzhetem az aerial iránti szenvedélyemmel. 

Az aerial jóga feltölt energiával, kihívás elé állít, kitartásra ösztönöz és arra késztet, hogy mindig tovább és tovább toljam ki a saját határaimat, és gyakoroljam az elengedést, nem beszélve az aerial jóga pozitív testi hatásairól, a gerincre, keringésre, hajlékonyságra, erőnlétre. 

Óráimon ezt az örömet és szenvedélyt és jó hangulatot szeretném átadni. Várok szeretettel mindenkit, akár először kóstol bele az aerial csodálatos világába, akár rendszeresen gyakorolja a "szárnyalást"! :)