Barion Pixel

Györe Ágnes

Györe Ágnes

Györe Ágnes

KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK

Aerial jóga kezdőknek, Resztoratív aerial jóga, Gyerek aerial jóga

Eredeti végzettségem szerint pedagógus vagyok. Diplomámat a budapesti ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán szereztem és már a tanulmányaim alatt több korosztálynak tartottam különféle csoportfoglalkozást.

A mozgás az életem része, ​mindig is imádtam sportolni és a lehető legtöbb mozgásformát kipróbálni. Sportoktatói képesítést is szereztem, mellyel hasznos tudást sajátítottam el mozgáselmélet, edzéselmélet és oktatáselmélet alapokból. Főként a különleges mozgásformák foglalták le a figyelmemet, így az évek során autodidakta módon tanult artista lettem. 13 évet dolgoztam különböző cirkuszi társulatokkal, ugyanis a cirkusz világa mindig is teljesen lenyűgözött. Az artista karrierem során egyfolytában jógáztam is, hiszen akkor tudtam a leginkább a belső békémre fókuszálni, testileg és lelkileg töltődni. 

4 évvel ezelőtt találkoztam először az aerial jógával és azonnal beleszerettem. Ahogy rendszeresen gyakoroltam, egyre jobban megismertem használatának előnyeit és mélyreható varázsát. A kezdetektől úgy éreztem, hogy boldoggá és felszabadulttá tesz. Sikerélménnyel távoztam az órákról, tele önbizalommal. Az aerial yoga jótékony hatásait évek óta tapasztalom és ezt az érzést szeretném tovább adni minél több embernek.

Mindenkit nagy szeretettel várok az óráimon!