Barion Pixel

Egyéni BODYART

Egyéni BODYART

EGYÉNI BODYART®-óra
Virág Judit Katával
 
Megtetszett az óratípus, jársz csoportos órákra, de kipróbálnád milyen, amikor kizárólag rád irányul a figyelem és személyre szabott instrukciókat kapsz?  
 
Egyéni sajátosságokra épülő gyakorlatsorokat végeznél, hogy az erősségeidet még jobban kiaknázhasd, és magasabb hatásfokkal fejlődj abban, amin úgy érzed, hogy még dolgoznod kell, legyen szó akár mozgáskoordinációról, erőről, hajlékonyságról vagy állóképességről?
 
Még soha nem voltál ilyen órán és először szívesebben próbálnád ki egyénileg?
 
Esetleg nem felel meg a meghirdetett csoportos órák időpontja, de égsz a vágytól hogy BODYART-ozz? :)
 
Várlak szeretettel az egyéni edzéseken.
 
Az óra díja: 8500 Ft
 
Az órák időpontja: egyénileg, egy héttel előre egyeztetett időpontban, az alábbi napokon: csütörtök, péntek, szombat, vasárnap.
 
Bejelentkezés: vjk.trainer@gmail.comMi is a BODYART?
 
Az egyik leghatékonyabb funkcionális tréning, ami mentálisan is feltölt. Önmagában is eredményes, ugyanakkor más mozgásformákhoz is ideális alapot ad. Az egész testet edzi, és mivel a gyakorlatok végzése saját ritmusban, a légzés tempójára történik, megnyugtat és összeszedettebbé tesz. Erőt, állóképességet és mozgáskoordinációt fejleszt, a mélyizmok erősítésével tartásjavító hatással bír. Mindemellett jelentősen fejleszti a testtudatot. Ezek együttes hatása a mindennapokban jobb közérzet és erőnlét, testünk teljesebb és tudatosabb használata, a tartásunkban, mozdulatainkban egy magabiztosabb önkifejezés.
 
A gyakorlatok különböző nehézségi fokozatokon kivitelezhetőek, ezért minden edzettségi szinten ajánlott, kezdők, újrakezdők is bátran jöhetnek, de a régóta aktív gyakorlók is megtalálják benne a kihívást.
 
Virág Judit Kata – Fleur de Feu
A mozgás világában történő több, mint egy évtizednyi kísérletezés után is lenyűgöz az emberi test, valamint a mozdulatban a test és az elme kölcsönhatása. A rendszeres és tudatos mozgás az erőnlét, egészség és közérzet mellett ugyanúgy hat az érzelmi egyensúlyunkra, a rezilienciára és magabiztosabbá tesz.
 
A BODYART®-ot tíz éve gyakorlom és négy éve tanítom, mellette sokféle mozgásformát, funkcionális edzést, táncot, harcművészetet kipróbáltam már, folyamatosan új területek felé keresgélek, minden mozgásforma átvisz egy következőre. A változatosságban és a kísérletezésben hiszek, és abban, hogy mindenkinek önmaga számára kell kitapasztalnia, mely életszakaszban mire van igazán szüksége. 
Az órákon együtt haladunk előre egy olyan úton, amin én talán már messzebb jutottam, de végül mindenkinek saját élménye és saját útja van. 
 
 
Szakirányú végzettségek:
BODYART® Basic Instructor
BODYART® Dynamic Instructor
BODYART® Stretch Instructor
BODYART® Structure Instructor
Csoportos Fitness Instruktor 
Személy edző
Corrective Excercise Specialist ( Korrektív tréner)