Barion Pixel

Kundalini jóga

Kundalini jóga

"A születési jogod boldognak, egészségesnek és kiteljesedettnek lenni." Yogi Bhajan

A Kundalini jóga a mozgást, a hangok áramlását, a légzést és a meditációt használja az elme és a test ellazítására és gyógyítására, lehetővé téve a szellem szabad áramlását. A Kundalini jóga a jólét és a felszabadultság érzését hozza el. A jógának ez az erőteljes és hatékony formája, amelyet Yogi Bhajan mester tanított, remek módja a test gyors feltöltődésének és gyógyulásának.

Hogyan? Az immunrendszer és az idegrendszer stimulálásával, az erő és a rugalmasság javításával, az elme központosításával és a lélek megnyitásával. Már az első órától kezdve élvezni fogod az előnyeit, többek között - a hátfájás, a feszültség, a tompaság, a depresszió és az álmatlanság enyhülését. A Kundalini jóga nyugalmat ígér - mindenki képes rá!

A kundalini jóga óra egy meghatározott struktúrát követ: bemelegítés és / vagy pranayama, kriya (fizikai gyakorlás), relaxáció és meditáció.
A Kriyák és. a meditációk adott céllal végződnek: a homloklebeny aktiválására, az idegrendzserre, az emésztő rendszerre, a mentális blokkkok oldására, a pozitív elme aktiválására, a belső csend megteremtésére...

Gábor Júlia