Barion Pixel

Blog

Blog

Tartsatok velünk a Facebook oldalunkon is, ahol naponta teszünk közzé hasznos tippeket, érdekességeket, jógázási lehetőségeket.

Kundalini jóga

2022-02-10

"A születési jogod boldognak, egészségesnek és kiteljesedettnek lenni." Yogi Bhajan

A Kundalini jóga a mozgást, a hangok áramlását, a légzést és a meditációt használja az elme és a test ellazítására és gyógyítására, lehetővé téve a szellem szabad áramlását. A Kundalini jóga a jólét és a felszabadultság érzését hozza el. A jógának ez az erőteljes és hatékony formája, amelyet Yogi Bhajan mester tanított, remek módja a test gyors feltöltődésének és gyógyulásának.

 

Tovább

Melyik Istennő él benned?

Nőként benned is él legalább egy Istennő: Ismerd meg magad az Istennői archetípusokon keresztül

Talán te is történelem órán és az irodalomban hallottál először az Istennőkről? Nos, akkor bemutatom neked, hogy nőként benned is él legalább egy Istennői minőség. Amit archetípusnak hívunk, ami ősi mintát jelent. Ez a minőség valamilyen szinten meghatározza a személyiségedet és az életedben jelentőség teljes a különböző életterületeiden belül. 

Tovább

A Jóga hatásai

Régóta érdekel már a jóga, de túlságosan komplex mozgásformának gondolod?
Nem jársz tévúton, bár a jóga nem attól összetett, hogy nehéz, bonyolult, ne lenne elkezdhető már akár a mai napon.
A jóga sokrétűségét a különböző rád gyakorolt hatásaiban tudod megtapasztalni.
Az Indiából származó mozgásforma többezer éves hagyománya a testi és szellemi teljesítőképességünk megőrzésének, fejlesztésének, fizikai és mentális harmóniánk megteremtésének fontos kulcsa lehet. A jóga technikái, eszközei, módszerei életerősen tartják a testet, de a jóga szellemi és lelki tudomány is. Önmagunk fejlesztésének egyik legjobb módszere. A jóga szó szanszkrit eredetű és „igába vonás” a jelentése. Ez kicsit ellentmondásosnak tűnhet, de ha jobban belegondolunk érthetővé válik a test és a belső ellenállásunk megtörése a jóga gyengéd módszereivel.

Hatásai több szinten érhetőek tetten:

Tovább